ISCRAT vzw
Cursus
De wondere wereld van het potlood Caran d ache workshop
Ontdek zoveel meer mogelijkheden olv Marc De Vos

Aanvangsdatum : 09/11/2019

Arnold Schweizer stelde van bij de oprichting van Caran d’ ache, heel hoge kwaliteitseisen aan zijn producten.  In 1931 was hij de eerste die het wateroplosbare potlood op de markt bracht.  Doch een goed product alleen is niet voldoende.  Vergelijk het met het rijden met een formule 1 wagen, de meeste bestuurders zouden al na het nemen van de eerste bocht in de grindbak belanden. 

 

De discipline van Arnold Schweizer indachtig, heeft ertoe geleid dat caran d’ ache heden ten dage nog een stap verder gaat. Hiervoor werden kunstenaars, zoals Marc De Vos ingeschakeld om jou de technieken die nodig zijn om tot een  maximale prestatie van jouw materiaal bij te brengen.  

 

Potlood sparende technieken, het leren combineren van de verschillende potloden en hun eigenschappen leren kennen, arceertechnieken, het gebruik van de hulpmiddelen en ga zo maar door. 

 

Niet alleen de kleurpotloden komen aan bod, ook de grafiet tekenpotloden krijgen hierbij de aandacht.  Je hoeft niets mee te brengen, het materiaal is voorhanden.  Je hoeft zelf niets te tekenen , zodat je alle aandacht kunt richten aan het aanleren van de technieken die verrassend zijn. 

 

Alle materialen welke gebruikt worden tijdens de workshop zijn inbegrepen.

 

Het inschrijvingsgeld krijgt u terug onder de vorm van een aankoopbon van 15 €

De cursus gaat door in de gebouwen van De Gouden Pluim - Colpaert Van Leemputten, Ter Mote , Nevele, van 10u00 - 15u30

Koffie, frisdrank en een broodjeslunch zijn inbegrepen.

Iedereen welkom die deze workshop nog niet gevolgd heeft.


Prijs : € 15.00
Inschrijven voor deze cursus

terug naar lijst