skip to Main Content

Over Iscrat.

Gecreëerd op vraag van enthousiaste keramisten.

Iscrat staat voor International School for Creative and Artistic Training.

Deze vzw werd in 1996 opgericht om een antwoord te geven op de vraag van een groot aantal enthousiaste keramisten, die zich wilden verdiepen in bepaalde technieken en daarbij op zoek waren naar professionele cursussen.

Wat biedt Iscrat?

Op deze manieren onderscheiden onze cursussen zich van de rest.

Enerzijds werd er een cursusaanbod uitgewerkt voor beeldende kunstenaars, die zich verder wilden specialiseren, anderzijds werden er een aantal cursussen geprogrammeerd, die zich richtten tot vrijetijdskunstenaars en mensen die een eerste kennismaking wensten.

Al snel werd duidelijk dat het niet alleen een verrijking werd voor de cursisten. Ook voor ons als Keramiekcentrum was de input van deze gepassioneerde mensen, die vaak dicht bij de natuur leven, een bron van intense uitwisseling van ervaringen en verzuchtingen.

Tot op heden streven we ernaar het cursusaanbod af te stemmen op de behoeften die er zijn in het veld.

De klassieke basistechnieken keren steeds terug, afgewisseld met actuele technieken, nieuwe materialen en lesgevers met een frisse, eigenzinnige kijk.

Daarbij hechten wij enorm veel belang aan een gepersonaliseerde opvang van onze klanten, vrijetijds- en/of professionele beeldende kunstenaars, die vaak van zeer ver naar ons komen voor informatie en technisch advies. Daarvoor organiseren we regelmatig kortlopende cursussen, seminaries en demo’s voor kleine groepen.

Algemene voorwaarden

U kan de algemene voorwaarden hier raadplegen.

Privacy Policy

We hechten belang aan je privacy. Daarom willen we je hierbij op de hoogte brengen van welke persoonlijke gegevens we van jou bijhouden en wat we met deze gegevens doen. Tegelijk willen we je informeren over wat je rechten zijn inzake gegevensverwerking en privacy. Dit alles kadert in de Europese verordening ‘General Data Protection Regulation’ van 25 mei 2018 (afgekort: GDPR).

U kan onze Privacy Policy hier raadplegen.

Stuur ons een e-mail

info@iscrat.be

Kom eens langs

Ter Mote 5, 9850 Nevele

Contactgegevens

Iscrat VZW
BE0457.888.894
Ter Mote 5, 9850 Nevele

Onze locatie

Stuur ons een bericht

Back To Top